Over camper verhuur Coolcampers

Wie zijn wij coolcampers

Team Coolcampers!

Wij zijn Frans en Dagmar Buijs en runnen met veel enthousiasme vanaf januari 2012 samen Coolcampers. Coolcampers is ontstaan vanuit een passie voor kamperen mét een camper. Onze passie begon 15 jaar geleden met aan aankoop van een oude Mercedes Hanomag (uit 1973!). Nog altijd trekken wij er graag op uit met ons gezin.

Coolcampers is een camper-verhuurbedrijf met 10 verschillende soorten campers. Wij willen onze camperpassie graag delen door onze kennis en ervaring door te geven aan onze huurders.

Onze unieke (bus)campers zijn betrouwbaar, betaalbaar, compleet ingericht, compact en daardoor COOL. Dit zijn de belangrijkste uitgangspunten van ons camper-verhuurbedrijf, om het jou als klant aan niets te laten ontbreken. Kamperen in de bergen, naast een riviertje of midden in een stadscentrum. Deze enorme vrijheid van reizen is genieten en avontuurlijk tegelijk. Je hebt alle spullen bij je, dus een spontane picknick op een idyllisch plekje is zo geregeld. Het is óók heerlijk dat je kunt koken in de camper en dat je ’s avonds lekker warm en droog kunt slapen. Kortom: We willen je graag uitnodigen om deze vorm van vrijheid zelf te ervaren, zodat je wellicht, net als wij door het camper virus wordt aangestoken.