4 persoons camper huren

(Type 5)

Renault Trafic all seasons edition

Deze Renault Trafic camper is geschikt voor maximaal 4 personen en voor alle seizoenen van het jaar. De camper beschikt namelijk over all-season banden, een standkachel op diesel en een tweepersoonsbed van 1,45 x 1,95 cm. Deze camperbus heeft een grotere keuken dan andere Renault Trafic campers, een koelkast en een 55 liter vuil- en schoonwatertank.

(Type 6)

Mercedes Sprinter met vast bed 3 personen

Deze Mercedes Sprinter camper is voorzien van 4 zitplaatsen met driepuntsgordels en 2 slaapplaatsen middels een vast bed van 1,45 x 1,90 cm. Deze fijne compacte camper heeft een vast bed en een vaste rondzit voor 4 personen. De beide piloten-voorstoelen kunnen draaien. Met een uniek uitschuifsysteem komt de keuken tevoorschijn.

(Type 8)

Mercedes Sprinter camperbus met XXL bed

Deze stoere camperbus, een Mercedes Sprinter, is voorzien van 4 zitplaatsen en 4 slaapplaatsen middels een mega XXL bed van 195 x 240 cm en een extra opklapbaar eenpersoonskinderbed (max. 60 kilo). Er is veel berg- en leefruimte en standaard airconditioning in het woongedeelte. Deze camper heeft veel opbergruimte en een garderobekast met een hang- en leggedeelte.

(Type 9)

Ford Transit Rimor 4-persoons alkoofcamper

Deze krachtige en ruime Ford Transit Rimor camper is de ideale camper als je meer ruimte zoekt. Een vast tweepersoonsbed, ruime keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel en een mooie zithoek die gemakkelijk om te turnen is naar een tweepersoons bed. Alles wat je nodig hebt voor een luxe kampeervakantie vind je in deze zes meter lange camper.