4 persoons camper huren

Samen op avontuur

Droom je ervan om met vrienden of familie even helemaal tot rust te komen in de natuur? Met onze 4 persoons camper ervaar je samen het ultieme gevoel van vrijheid. Verken de mooiste natuurlandschappen van Europa en trek er samen op uit. Onze luxe campers zijn kun je zelf samenstellen, zodat ze zijn voorzien van alle benodigde apparatuur. Kortom: jullie zijn helemaal klaar voor jullie avontuurlijke roadtrip.

Een camper huren voor 4 personen bij Coolcampers kent grote voordelen, zoals:

  • Een luxe camper vanaf € 59,- per dag
  • Huisdieren mogen kosteloos mee
  • Ruime keuze: 10 typen campers

Kosten 4 persoons camper

Samen uit, samen thuis

De kosten voor het huren van een 4 persoons camper zijn afhankelijk van het type camper en de gewenste vertrek- en aankomstdatum. Om aan al je wensen te voldoen, heb je de keuze uit verschillende typen campers: van knusse tot luxe en ruime campers. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om extra’s toe te voegen aan de gekozen camper, zoals een chemisch toilet of een elektrische kachel. In onderstaande tabel vind je een overzicht van de kosten voor onze 4 persoons campers.

Periode Goedkope camper
type 2 t/m 6
Goedkope camper
type 7 en 8
Goedkope camper
type 9
Januari, februari, maart, november en december € 59,- € 69,- € 89,-
April en oktober € 69,- € 79,- € 99,-
Mei, juni en september € 89,- € 99,- € 109,-
Juli en augustus € 109,- € 119,- € 129,-

Let op: bovenstaande kosten zijn exclusief de borgkosten en de kosten voor de verplichte eindschoonmaak. De borg varieert tussen € 750,- en € 1000,-.

Typen 4 persoons campers

Voor elk wat wils

Wakker worden van het geluid van vogels en genieten van het prachtige uitzicht vanuit jouw camper. Zie je jezelf al rijden door bergdalen en uitgestrekte natuurgebieden? Voordat het zover is moeten jij en je reisgenoten een keuze maken uit ons brede aanbod 4 persoons campers.

Wanneer je wensen aansluiten bij een knusse, gezellige camper die voorzien is van alle benodigdheden, raden we je aan om voor type 5 of type 6 te gaan. Deze 4 persoons campers zijn voorzien van alle basisbehoeften en brengen je naar de prachtigste uithoeken van Europa.

Zoek je meer naar luxe en een ruime 4 persoons camper voor jou, je vrienden of je gezin, dan passen het type 8 en het type 9 perfect bij je. Beide 4 persoons campers zijn zeer ruim en praktisch ingedeeld. Bovendien profiteer je van extra grote bedden en een badkamer met ingebouwd(e) douche en toilet.

Verzekerd op reis

Veilig op reis

De prijzen voor het huren van onze 4 persoons campers zijn allemaal inclusief allriskverzekering. Hierdoor ben je verzekerd voor eventuele schade en benodigde reparaties onderweg. Kom je met pech langs de weg te staan, dan kun je 24/7 rekenen op onze hulp en indien nodig vervangend vervoer.

“Ik had zelf nog nooit in een camper gereden, waardoor ik het in eerste instantie best spannend vond. Zo’n allriskverzekering geeft dan toch wel een veilig gevoel. We hebben een toffe roadtrip gehad en hebben de volgende alweer op de planning staan!”

Overige campers huren

Bijpassend vervoer voor iedereen

Wil je op avontuur met een grotere groep mensen of juist alleen met je vriend of vriendin? Geen enkel probleem. We bieden nog veel meer campers aan, zoals 2 persoons campers en campers voor 6 personen. Ook bij deze campers zijn honden gratis toegestaan, mits jullie respectvol met onze campers omgaan. We verwachten dat je de camper geheel haar- en vuilvrij terugbrengt.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze 4 persoons campers en staat het antwoord niet tussen onze veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op via 0611707518 of stuur een e-mail naar info@coolcampers.nl.