Kosten camper huren

Wil je een goedkope camper huren? Dan ben je bij Coolcampers aan het juiste adres. Geen hoge bijkomende kosten en zeer flexibele ophaal en terugbreng condities. Je huurt buiten het hoogseizoen al vanaf € 49,- per dag een kleine camper. Liever één van onze luxere campers huren? Kies dan voor camper type 2 t/m 6 of type 7 en 8 voor extra comfort tijdens uw vakantie. Bij Coolcampers zijn alle campers die wij te huur aanbieden te besturen met het rijbewijs B.

Type 9 en 10 zijn onze nieuwste 4- en 6-persoons-campers met alkoof. Let op de afmetingen! Hiervoor wordt méér stuurmans-ervaring verwacht, want deze grotere campers zijn respectievelijk 6 én 8 meter lang! Maar ook deze campers zijn geschikt voor bestuurders met rijbewijs B!

In onderstaand overzicht staan de prijzen voor het huren van een van onze campers.
NB: Minimale huurperiode in de maanden juni-juli-augustus is 7 dagen! Dit geld ook in de overige vakanties zoals mei-herfst-kerstvakantie. Rest van het jaar is de minimale huurperiode 3 dagen.

Periode Prijs per dag: Type 1 Type 2 t/m 6 Type 7/8 Type 9 Type 10
Jan, feb, mrt, nov, dec € 49,- € 59,- € 69,-* € 89,-* € 99,-*
April, okt € 59,- € 69,- € 79,- € 99,- € 109,-
Mei, juni, sep € 79,- € 89,- € 99,- € 109,- € 119,-
Juli, Aug € 89,- € 109,- € 119,- € 129,- € 139,-

Verplichte eindschoonmaak: € 50,- Voor type 9 en 10: € 75,-
Borg: € 750,-
Borg type 9 en 10: € 1000,-

NOTE: *gedurende het laag seizoen/winter kunnen er enkel campers gehuurd worden die door ons zijn geselecteerd en die geschikt zijn voor in de winter. Het kán dus voorkomen dat een camper niet gehuurd kan worden, terwijl deze wel beschikbaar staat op onze site. Een groot deel van onze campers is niet geschikt voor de winter en worden geduurde deze periode geschorst.  Wij informeren je hierover via de mail bij een reservering. 


Je huurt bij ons een camper inclusief:

– All Risk verzekering;
– 24/7 Europa pech hulp;
– 300 kilometer vrij per dag. Vanaf 14 dagen kilometer vrij;
– Compleet keuken inventaris + 2x buiten stoelen + 1x buiten tafel + 1x uitdraai-luifel;
– Gratis gebruik ASCI Europa kampeergids;
– Gratis parkeren van de auto in onze loods.

Eigen risico
De borg is gelijk aan het eigen risico. Je kunt je tegen het eigen risico verzekeren voor € 9,60,- per dag. Let hierbij op dat de borg nog steeds betaald moet worden. Deze wordt echter in zijn geheel terugbetaald door Coolcampers of de verzekeraar.

Reisverzekering
Wij raden je aan te allen tijde een (doorlopende)reisverzekering af te sluiten. Deze kun je ook specifiek voor jouw reisperiode afsluiten via onze partner Allianz Global Assistance.

Annuleren
Het kan natuurlijk altijd dat je niet meer op reis kunt gaan, in dat geval kun je annuleren en zullen onze annuleringsvoorwaarden gelden. Het is verstandig om een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan ook bij Coolcampers via Allianz Global Assistance.