2 persoons camper huren

Ervaar de natuur als nooit tevoren

Heb je er altijd al van gedroomd om je biezen te pakken en er vandoor te gaan? Met onze 2 persoons campers ben je 100% mobiel: ga en sta waar jij maar wil. Stippel de ideale roadtrip door Europa uit of vertrek op de bonnefooi. Met onze campers ben je van alle gemakken voorzien. Ga goed verzekerd op reis met onze allriskdekking, zodat je zorgeloos het avontuur aan kan gaan.

  • 2 persoons camper huren vanaf € 49,- per dag
  • Maak een onvergetelijke reis
  • Campers met een allriskverzekering
  • Neem kosteloos je hond mee

Mooie, compacte campers. We konden de camper makkelijk parkeren en gingen met een goed gevoel de weg op dankzij de allriskverzekering.
– Judith uit Amersfoort

De voordelen van een 2 persoons camper

Pluk de dag met je geliefde of je beste vriend

Onze 2 persoons campers zijn compact, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor moeilijke rijverrichtingen. Je kunt onze voertuigen vergelijken met grote busjes, die ingericht zijn met twee slaapplekken. De berg op in het buitenland? Geen probleem met onze krachtige wagens.

De campers hebben een zithoek, waar je overdag van je ontbijtje of lunch geniet. ’s Avonds tover je de hoek om tot een tweepersoonsbed. Schuif het hefdak omhoog en je kunt met gemak in de camper staan. Klik op de verschillende typen campers om een plattegrond te zien. Bij ieder type staat direct aangegeven wanneer dit beschikbaar is.

Iedere camper wordt minimaal geleverd met een elektrische koelbox, wasbak met kraan en 2 pits gaskookplaat. Onze prijzen zijn daarnaast inclusief een allriskverzekering: bij pech onderweg kan je 24/7 op hulp rekenen en heb je recht op vervangend vervoer.

 

De verschillende typen 2 persoons campers

Word wakker tussen de bergen

Met een camper ga je het ultieme avontuur aan. Vind je onderweg een mooie plek midden in de natuur of kom je langs een pittoresk dorpje? Met een camper kies je gemakkelijk waar jouw volgende overnachting plaatsvindt. Met onze compacte type 1 camper ga je zuinig & compact de weg op. Ideaal voor de echte minimalisten onder ons. Wist je dat het bed in deze camper maar liefst 170 x 195 cm is? Dat is breder dan het gemiddelde tweepersoonsbed.

Onze type 2 camper biedt iets meer comfort: het voertuig heeft een vaste stahoogte van 195 cm en is voorzien van een cassettetoilet. Ook deze camper is voorzien van een XXL bed, zodat je waar dan ook in Europa uitgerust je dag kan beginnen. Voor meer flexibiliteit kies je voor type 4. Met deze wagen kies je zelf wanneer je wat meer zit- of ligruimte nodig hebt. Aan de achterzijde van de camper creëer je zo 60 cm extra ruimte, door de uitschuifmodule. Maak je een oversteek met de boot? Dankzij zijn compacte afmetingen valt de camper onder het personenautotarief.

Voor het eerst huurden we een camper om een rondreis langs Frankrijk, Spanje, Zwitserland en Italië te maken. We hebben heerlijk geslapen en zijn heelhuids thuis aangekomen. Misschien gaan we volgend jaar weer?
– Selma uit Utrecht

In 5 stappen jouw roadtrip uitstippelen

Young, wild & free

Ben je net afgestudeerd en wil je je diploma vieren met een tijdloze rondreis? Onze campers zijn ideaal voor studenten, net-afgestudeerden, vrienden en stellen. Neem gratis je hond met je mee op reis! Laat het avontuur niet langer op je wachten…

  1. Kies eerst welke camper het best bij jullie wensen aansluit, denk aan: de prijs, ruimte en duur van jullie reis.
  2. Kijk of het type camper beschikbaar is in de periode dat jullie op vakantie willen gaan.
  3. Reserveer je camper gemakkelijk online.

Je reis is eigenlijk al voor de helft gepland! Je hebt met onze campers: vervoer, overnachting en ontbijtplek in een. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is:

  1. Uitstippelen welke geheime plekken jij wil ontdekken met je camper. Je kan alvast overnachtingen op campings vastleggen of je kan op de bonnefooi vertrekken.
  2. Alles achter je laten en het avontuur omhelzen!

Ben je er klaar voor? Check hier alle veelgestelde vragen. We geven je graag advies voor jouw volgende trip. Neem nu contact met ons op via 033 257 39 99.