2 persoons camper huren

(Type 1)

Hyundai H200 met hefdak en XXL Bed

Deze compacte en trendy Hyundai H200 camper is geschikt voor maximaal 2 personen en beschikt over een bed van 170 x 195 cm dat eenvoudig om te zetten is naar een ruime rondzit. Door middel van een hefdak creëer je de benodigde stahoogte. Naast dat je een kleine camper goedkoop kunt huren, is de compacte camper voordelig in verbruik. Gemiddeld verbruikt de camper 1:12 aan diesel.

(TYPE 1 - Rood)

Hyundai H200 met hefdak en regulier bed

De compacte en goedkope camper, een trendy Hyundai H200, is geschikt voor 2 personen. De rode camperbus heeft een bed van 140 x 195 cm. Het bed kun je omklappen naar een rondzit. Het hefdak zorgt ervoor dat je in de camper kunt staan. De compactheid van de camper zorgt voor een lage huurprijs en voordelig verbruik: de camper verbruikt gemiddeld 1:12 aan diesel.

(Type 2)

Renault Trafic met XXL bed

Deze betrouwbare Renault Trafic camper is geschikt voor maximaal 2 personen en beschikt over een groot bed van 170 x 195 cm. Het bed is gemakkelijk om te zetten naar een ruime rondzit. Doordat de camper een vast hoog dak heeft, is de standaardhoogte 195 cm. Het dak bevat een dakraam dat je kunt openen voor frisse lucht.

(Type 4)

Renault Trafic met uitschuifbed

Deze zeer compacte, kortere Renault Trafic camper is geschikt voor maximaal 2 personen. Wanneer je geparkeerd staat, kun je aan de achterzijde van de camper de woon-slaapruimte met een speciale uitschuifmodule met 60 cm vergroten. Hierdoor ontstaat er binnen een rondzit of een bed van 170 x 195 cm. Een ander voordeel is dat je met deze camperbus overal makkelijk kunt parkeren. Wanneer je veel met de boot reist, dan heb je met deze camper het voordeel dat hij onder een personenautotarief valt i.v.m. zijn lengte van 480 cm.