Camper huren met hond

Dé oplossing om niet langer oppas te zoeken voor je hond tijdens de zomermaanden: een camper huren met hond. In al onze campers zijn honden kosteloos toegestaan: van kleine tot grote honden. Bovendien zijn onze campers zeer ruim ingedeeld, waardoor je hond altijd over voldoende ruimte beschikt. Zo vervoer je jouw hond tijdens je kampeervakantie eenvoudig in de cabine door hem aan te lijnen of in een bench te plaatsen. Wanneer je een camper huurt met hond gelden er een aantal regels, namelijk:

  • Een camper huren met hond dient altijd aangegeven te worden tijdens de reservering
  • Laat je hond niet op de banken, kussens of de bedden slapen, maar gebruik een mand of deken
  • Lever de camper haar- en geurvrij in

Bekijk ons ruime aanbod campers, kies de camper die het best bij je past eb ga samen met je hond op kampeervakantie. Heb je vragen over het huren van een geschikte camper voor jou en je hond? Neem dan contact met ons op via 0611707518 of info@coolcampers.nl.

Geschikte campers voor honden

(type 2)

Renault Trafic met XXL bed

 

Onze Renault Trafic is een geschikte camper voor twee volwassenen en een huisdier. Je hond kan achter de stoelen lekker languit in slaap vallen in zijn bench of mand.

(type 3)

Extra lange Mercedes Vito met XXL bed

 

De Mercedes Vito camper is geschikt voor drie volwassenen en één grote of twee kleine honden. Achter de stoelen is genoeg plek voor een mand of bench.

(type 4)

Renault Trafic met uitschuifbed

 

De Renault Trafic camper heeft een uitschuifbed, waardoor jullie meer ruimte hebben om te slapen. Achter de stoelen is meer dan genoeg ruimte over voor jullie trouwe viervoeter.

(type 5)

Renault Trafic all seasons edition

 

De Renault Trafic camper heeft een uitschuifbed, waardoor jullie meer ruimte hebben om te slapen. Achter de stoelen is meer dan genoeg ruimte over voor jullie trouwe viervoeter.

(type 6)

Mercedes Sprinter met vast bed 3 personen

 

De Mercedes Sprinter heeft genoeg ruimte voor drie volwassenen en een hond of twee volwassenen, twee kinderen en een hond met een bench of mand.

(type 7)

Mercedes Sprinter met vast bed 4 personen

 

Onze grotere Mercedes Sprinter is geschikt voor vier volwassenen en één grote of twee kleinere honden met een mand of bench.

(type 8)

Mercedes Sprinter camperbus met XXL bed

 

Onze op een na grootste camper is geschikt voor vier volwassenen en een of twee honden. Ideaal voor twee stellen die allebei hun hond mee op vakantie willen nemen.

Tips voor een camper huren met hond

Bij Coolcampers huur je eenvoudig en snel een gewenste camper voor een onvergetelijke kampeervakantie met je hond. Je hond zorgt tijdens je kampeervakantie altijd voor gezelligheid en een vertrouwd gevoel. Bovendien hoef je hierdoor niet langer oppas te regelen of je trouwe viervoeter te missen. Toch zijn er een aantal belangrijke aspecten waar je rekening mee dient te houden tijdens de kampeervakantie met je hond:

 

  • Laat je hond nooit alleen achter in de camper
  • Neem altijd zijn of haar hondenpaspoort mee
  • Zorg ervoor dat de hond altijd voldoende drinkt
  • Houd rekening met het feit dat honden niet overal zijn toegestaan

Op kampeervakantie met je hond

Wanneer je een camper huurt met hond rekenen we erop dat je met respect omgaat met de camper en de aanwezige onderdelen en extra’s. Omdat we aan alle huurders een brandschone en frisse camper willen garanderen, is het verplicht om de camper haar- en geurvrij in te leveren. Hierbij is het met name belangrijk dat je de hond altijd op een kleedje laat slapen en liggen. Dit is verplicht in alle modellen. Op deze manier genieten ook andere huurders van een heerlijke kampeervakantie met hun hond. Bekijk onze algemene voorwaarden.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je graag meer informatie over het huren van een camper met hond? Neem dan direct contact met ons op via 0611 707518 of info@coolcampers.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.