Budget camper huren

Een compleet ingerichte camper huren én verzekerd zijn van de laagste prijs; met onze budget campers ben je vanaf € 49,- van alle gemakken voorzien! Onze budget campers zijn geschikt voor twee tot zes personen en beschikken zelfs over een hefdak. Zo hebben jullie altijd genoeg ruimte. Huur een budget camper bij Coolcampers en profiteer van de volgende voordelen:

  • Huisdieren zijn toegestaan in onze campers
  • Bepaal zelf je vertrek- en terugkomdag
  • Een compleet ingerichte camper die je na de kampeervakantie weer inlevert

Neem snel een kijkje bij onze budget campers. Heb je toch nog vragen? Schroom niet en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch door te bellen naar 0611707518 of door een mail te sturen.

Onze budget campers

(Type 1 zwart)

Budget camper Hyundai H200

Met een XXL bed van 170 x 195 cm én een hefdak is onze Hyundai H200 geschikt voor twee personen. In een handomdraai maak je van het bed een ruime rondzit. Deze budget camper huur je niet alleen voor een lage prijs, je profiteert ook nog eens van een laag verbruik (1:12 aan diesel). Meer kilometers voor die heerlijke vakantie dus!

(Type 1 rood)

Budget camper Hyundai H200

Net als de zwarte variant is deze rode Hyundai H200 Type 1 geschikt voor twee reizigers. Deze rode budget camper heeft een normaal formaat bed (140 x 195 cm) dat je gemakkelijk uitklapt naar een ronde zithoek. Met het hefdak open kun je goed staan in de Hyundai H200 en met de lage huurprijs en het voordelige verbruik (1:12 diesel) is dit de ideale budget camper voor een mooie kampeervakantie.

(Type 2 XXL bed)

Budget camper Renault Trafic

De Renault Trafic is geschikt voor maximaal twee reizigers. Deze budget camper beschikt over een XXL bed van 170 x 195 cm dat je gemakkelijk transformeert naar een ronde zithoek. De Renault Trafic budget camper heeft geen hefdak nodig, omdat de standaardhoogte 195 cm is. Voor de frisse lucht heeft de Renault Trafic camper een dakraam.

(Type 3 XXL bed)

Budget camper Mercedes Vito

De Mercedes Vito is geschikt voor drie personen. Deze budget camper heeft een XXL bed (170 x 195 cm) dat je snel ombouwt naar een zithoek. Door een voortent met slaapcabine of een koepeltent bij de Mercedes Vito te huren creëer je een extra slaapplek voor een derde reiziger. De standaard stahoogte in deze camper is 185 cm. Het dakraam kun je op een zonnige dag openzetten voor extra frisse lucht.

(Type 4 met uitschuifbed)

Budget camper Renault Trafic

Deze compacte Renault Trafic is geschikt voor maximaal twee personen. Eenmaal geparkeerd creëer je snel 60 cm extra ruimte met de speciale uitschuifmodule aan de achterkant van de budget camper. Hiermee zorg je voor een bed van 170 x 195 cm, terwijl de Renault Trafic budget camper zo compact is dat hij op een boot onder het personenautotarief valt.

(Type 5 all seasons)

Budget camper Renault Trafic

De Renault Trafic all seasons edition is geschikt voor vier personen. Met een grotere keuken en een 55 liter tank voor vuil en schoon water kan deze budget camper meer reizigers aan. Door de all-seasonbanden en de standkachel (diesel) kunnen jullie deze camper alle seizoenen gebruiken. Het bed is 145 x 195 cm en door bij deze Renault Trafic budget camper een voortent met slaapcabine te huren creëer je extra slaapplekken.

(Type 6)

Budget camper Mercedes Sprinter

Deze Mercedes Sprinter is geschikt voor vier personen. De budget camper is uitgerust met een vast bed van 145 x 190 cm en een zithoek. De twee voorstoelen kunnen draaien, waardoor je een zithoek creëert. Door een voortent met slaapcabine bij de Mercedes Sprinter te huren creëer je slaapplekken voor twee extra reizigers. De keuken is op een inventieve manier in de budget camper verwerkt: middels een uitschuifsysteem komt deze tevoorschijn.

(Type 7)

Budget camper Mercedes Sprinter

Deze Mercedes Sprinter budget camper is geschikt voor vier personen. De camper is voorzien van één vast tweepersoonsbed van 150 x 190 cm en één eenpersoonsbed van 90 x 200 cm. Een extra slaapplaats creëer je met een voortent en slaapcabine die je bij de tent kunt huren. De Mercedes Sprinter Type 7 heeft een ruime keuken en voldoende leefruimte voor vier reizigers.

(Type 8)

Budget camper Mercedes Sprinter camperbus

De stoere Mercedes Sprinter XXL is een kampeerbus voor vier personen. Met een éxtra groot bed van 195 x 240 cm en een kinderbed van 70 x 195 cm (maximaal 60 kilo) is dit een van de ruimste budget campers in onze collectie. Met een voortent en slaapcabine creëer je in een handomdraai een extra slaapplek. Uniek aan deze Mercedes Sprinter camperbus is dat aan de linkerkant van de kampeerbus een extra gaspedaal zit voor reizigers die weinig tot geen bewegingsmogelijkheid hebben in hun rechterbeen of -voet. In het woongedeelte heeft deze budget camperbus standaard airconditioning.

(Type 9)

Budget camper Ford Transit Rimor camperbus

Met een lengte van zes meter is de Ford Transit Rimor camperbus de grootste budget camper uit onze collectie. Deze kampeerbus heeft een vast tweepersoonsbed van 160 x 205 cm boven de cockpit (alkoof) en een tweepersoonsbed van 130 x 195 cm dat je gemakkelijk transformeert tot een zithoek. Met een ruime keuken en een badkamer met douche, toilet én wastafel is dit een budget camper voor de langere reizen.

(Type 10)

Budget camper Ford Transit Rimor camperbus

De Ford Rimor camperbus voor zes personen is de allergrootste en uitgebreidste budget camper uit onze collectie. In deze kampeerbus vind je een vast tweepersoonsbed, ruime keuken, stapelbed, twee zithoeken, een toilet en een badkamer met douche. Net als de budget camper Ford Transit Rimor voor vier personen is deze camperbus geschikt voor langere reizen.

Camper huren dagprijs

Bij Coolcampers huur je al een budget camper vanaf € 49,- per dag. Natuurlijk is de huurprijs afhankelijk van het seizoen. Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken, hebben we de dagprijs per periode in een tabel gezet. Wanneer je zes maanden voor vertrek een budget camper huurt, profiteer je ook nog eens van 10% vroegboekkorting!

Periode Prijs per dag: Goedkope camper type 1 Goedkope camper type 2 t/m 6 Goedkope camper type 7/8 Goedkope camper type 9 Goedkope camper type 10
Jan, feb, mrt, nov, dec € 49,- € 59,- € 69,- € 89,- € 99,-
April, okt € 59,- € 69,- € 79,- € 99,- € 109,-
Mei, juni, sep € 79,- € 89,- € 99,- € 109,- € 119,-
Juli, Aug € 89,- € 109,- € 119,- € 129,- € 139,-

De voordelen van een budget camper huren

Door een camper te huren profiteer je van zelfstandigheid in een camper, maar ook van de laagste prijs. Zo houden jullie meer geld over om tijdens de vakantie nóg meer leuke dingen te doen! In onze budget camper met XXL bed zijn ook langere reizigers altijd verzekerd van genoeg ruimte om heerlijk onder de sterrenhemel in slaap te vallen. Door extra opties aan de camper toe te voegen ben je de hele kampeervakantie van alle gemakken voorzien.

Bekijk ook onze andere campers

Met een groter gezelschap op kampeervakantie? Bij Coolcampers verhuren we naast budget campers voor twee personen, campers voor maximaal zes reizigers. In al onze campers zijn huisdieren toegestaan, dus neem je trouwe viervoeter lekker mee op kampeervakantie. Bekijk ons volledige aanbod campers.

Contact met Coolcampers

Voor vragen of om je te helpen met je keuze kun je telefonisch en per mail contact opnemen met onze specialisten. Op onze contactpagina kun je een formulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Veelgestelde vragen over camperverhuur

Wat bedraagt het eigen risico bij het huren van een camper?

Het eigen risico van het huren van een camper bedraagt € 750,- of € 1000,- per voertuig en per periode.

Kan ik mijn reservering kosteloos annuleren?

Bij het annuleren van je reservering ben je als huurder een procentueel bedrag verschuldigd aan de verhuurder. Omdat we de camper in die periode niet opnieuw kunnen verhuren, rekenen we een annuleringssom. Dit percentage hangt af van het aantal dagen voordat uw reis plaatsvindt. Bekijk  algemene voorwaarden voor de hoogte van de annuleringssom.

Moet ik borg betalen om een camper te mogen huren?

We vragen inderdaad om een borg voor de periode waarin je onze camper huurt. De borgsom bedraagt € 750,- of € 1000,- per voertuig en per huurperiode.

Mag ik mijn hond meenemen in de camper?

Natuurlijk mag je je hond meenemen in onze camper. Let er wel op dat jullie de camper na de vakantie geur- en haarvrij inleveren. Zo niet, dan zijn we genoodzaakt om reinigingskosten te rekenen.