Camper huren verzekering

Een kampeervakantie of rondreis met eigen camper is een periode die draait om rust en ontspanning. Je laat alle chaos en hectiek van het dagelijks leven achter je en je trekt er samen met vrienden of familie op uit. Tijdens je vakantie met een camper zit je niet te wachten op pech of onvoorziene kosten. Een gedegen voorbereiding is hiervoor noodzakelijk. Coolcampers neemt deze voorbereiding voor het grootste deel voor zijn rekening: we zorgen voor een passende camper die in een nette staat die is en is voorzien van alle gewenste extra’s. Daarnaast profiteer je bij ons van gratis standaard allriskverzekering, zodat je onbezorgd op reis gaat.

Allriskverzekering inclusief

Ondanks dat we er alles aan doen om onze campers in een zeer nette staat mee te geven, is het nooit uit te sluiten dat je onderweg met pech langs de weg komt te staan. Onze standaard allriskverzekering houdt in dat we voor iedere camper een 24/7 pechhulp, inclusief vervangend vervoer, hebben afgesloten. Deze regeling geldt in heel Europa. Wanneer de schade aan je camper niet ter plaatse gerepareerd kan worden, verzorgen we direct vervangend vervoer in de vorm van een auto. Is de schade aan de camper aanzienlijk en kan hij niet binnen 4 dagen gerepareerd worden? Geen paniek, ook de kosten voor de reparatie worden gedekt door de allriskverzekering.

Aanvullende reisverzekering

Kosten als gevolg van schade worden niet vergoed door onze standaard allriskverzekering. We raden je daarom te allen tijde aan om een extra reisverzekering af te sluiten voordat je op reis gaat. Onvoorziene kosten, zoals hotel- of taxikosten, worden dan vergoed door je verzekeraar. Een tijdelijke reisverzekering sluit je voor je vakantieperiode eenvoudig af via onze partner Allianz Global Assistance. Verder zijn al onze campers voorzien van de volledige autopapieren en een handleiding waarop je gemakkelijk vindt hoe je moet handelen in geval van bijvoorbeeld pech.

Eigen risico en borgsom

Voor alle type campers bedraagt het eigen risico € 750,- Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze algemene huurvoorwaarden. De hoogte van het eigen risico per camper is gelijk aan de borgsom die je betaalt bij het huren van een camper. Wil je ervan verzekerd zijn dat je de borgsom volledig terugkrijgt na afloop? Dan kun je jouw eigen risico afkopen door een aanvullende verzekering af te sluiten.

Eigen risico verzekering

Met de eigen risico verzekering koop je het eigen risico volledig af. De kosten voor deze verzekering bedragen € 9,60,- per dag. De volledige borgsom dient daarentegen wel volledig betaald te worden. Deze wordt bij thuiskomst volledig terugbetaald door ons of door jouw verzekeraar.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen over onze camperverzekering of heb je hulp nodig bij het afsluiten van een aanvullende reisverzekering? Neem dan contact op met een van onze specialisten via 0611707518 of info@coolcampers.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.