Camper huren Amersfoort

Samen met vrienden, je partner of gezin een eigen camper huren om op avontuur te gaan. Bij Coolcampers huur je eenvoudig een luxe camper die aansluit bij al je wensen. Ontdek gezamenlijk de mooiste natuurgebieden van Europa of ga op avontuur in eigen land. Een camper huren opent vele deuren en kent grote voordelen:

 • Prijs vanaf slechts € 49,- per dag
 • Huisdieren zijn toegestaan
 • 10 soorten campers
 • Groot aanbod voordelige luxe campers

Ik zoek een:

 

Kosten camper huren in Amersfoort

Periode Goedkope camper type 1 Goedkope camper type 2 t/m 6 Goedkope camper type 7 en 8 Goedkope camper type 9 Goedkope camper type 10
Januari, februari, maart, november en december € 49,- € 59,- € 69,- € 89,- € 99,-
April en oktober € 59,- € 69,- € 79,- € 99,- € 109,-
Mei, juni en september € 79,- € 89,- € 99,- € 109,- € 119,-
Juli en augustus € 89,- € 109,- € 119,- € 129,- € 139,-

Let op: naast de vaste huurprijzen brengen we verplichte schoonmaakkosten in rekening en betaal je een borg van € 750,- of € 1000,-. De borg is afhankelijk van het type camper.

 

Welk type camper past het best bij jou?

Welke camper het best bij je past, hangt af van je reisgenoten en jullie wensen. Zo kun je een 2 persoons camper huren die voorzien is van een groot bed en zuinige motor. Deze camper brengt jou en je partner naar de mooiste dorpjes en langs de prachtigste rivieren. Wanneer je met een groter gezelschap met de camper op vakantie gaat, adviseren we je om een 4 persoons of zelfs 6 persoons camper te huren.

 

Extra luxe camper huren

We bieden je de mogelijkheid om je eigen luxe camper samen te stellen door extra opties aan het in- en exterieur van de camper toe te voegen. Deze opties geef je tijdens het boeken aan door de gewenste opties aan te vinken. Wil je bijvoorbeeld fietsen meenemen op kampeervakantie, zodat je samen heerlijk de natuur door kunt fietsen? Dan voorzien we de camper van fietsendrager. Zo zijn er nog meer extra opties om je vakantie met camper compleet te maken:

 • Chemisch toilet
 • Fietsendrager
 • Campinggasfles
 • Omvormer 12/230 volt
 • Elektrische kachel
 • BusvoortentBeddengoed
 • Koepeltent
 • Skottelbraai
 • Ventilator

Aanbod camperverhuur

Hieronder vind je ons complete aanbod luxe campers:

 

 

2 persoons campers

(Type 1)

Hyundai H200 met hefdak en XXL Bed

 Hyundai H200 met hefdak en XXL Bed

 

Deze compacte en trendy Hyundai H200 camper is geschikt voor maximaal 2 personen en beschikt over een bed van 170 x 195 cm dat eenvoudig om te zetten is naar een ruime rondzit. Door middel van een hefdak creëer je de benodigde stahoogte. Naast dat je een kleine camper goedkoop kunt huren, is de compacte camper voordelig in verbruik. Gemiddeld verbruikt de camper 1:12 aan diesel.

 

(TYPE 1 – Rood)

Hyundai H200 met hefdak en regulier bed

 Hyundai H200 met hefdak en regulier bed

 

De compacte en goedkope camper, een trendy Hyundai H200, is geschikt voor 2 personen. De rode camperbus heeft een bed van 140 x 195 cm. Het bed kun je omklappen naar een rondzit. Het hefdak zorgt ervoor dat je in de camper kunt staan. De compactheid van de camper zorgt voor een lage huurprijs en voordelig verbruik: de camper verbruikt gemiddeld 1:12 aan diesel.

 

(Type 2)

Renault Trafic met XXL bed

 Renault Trafic met XXL bed

 

Deze betrouwbare Renault Trafic camper is geschikt voor maximaal 2 personen en beschikt over een groot bed van 170 x 195 cm. Het bed is gemakkelijk om te zetten naar een ruime rondzit. Doordat de camper een vast hoog dak heeft, is de standaardhoogte 195 cm. Het dak bevat een dakraam dat je kunt openen voor frisse lucht.

 

(Type 4)

Renault Trafic met uitschuifbed

 Renault Trafic met uitschuifbed

 

Deze zeer compacte, kortere Renault Trafic camper is geschikt voor maximaal 2 personen. Wanneer je geparkeerd staat, kun je aan de achterzijde van de camper de woon-slaapruimte met een speciale uitschuifmodule met 60 cm vergroten. Hierdoor ontstaat er binnen een rondzit of een bed van 170 x 195 cm. Een ander voordeel is dat je met deze camperbus overal makkelijk kunt parkeren. Wanneer je veel met de boot reist, dan heb je met deze camper het voordeel dat hij onder een personenautotarief valt i.v.m. zijn lengte van 480 cm.

 

 

4 persoons campers

(Type 5)

Renault Trafic all seasons edition

 Renault Trafic all seasons edition

 

Deze Renault Trafic camper is geschikt voor maximaal 4 personen en voor alle seizoenen van het jaar. De camper beschikt namelijk over all-season banden, een standkachel op diesel en een tweepersoonsbed van 1,45 x 1,95 cm. Deze camperbus heeft een grotere keuken dan andere Renault Trafic campers, een koelkast en een 55 liter vuil- en schoonwatertank.

 

(Type 6)

Mercedes Sprinter met vast bed 3 personen

 Mercedes Sprinter met vast bed 3 personen

 

Deze Mercedes Sprinter camper is voorzien van 4 zitplaatsen met driepuntsgordels en 2 slaapplaatsen middels een vast bed van 1,45 x 1,90 cm. Deze fijne compacte camper heeft een vast bed en een vaste rondzit voor 4 personen. De beide piloten-voorstoelen kunnen draaien. Met een uniek uitschuifsysteem komt de keuken tevoorschijn.

 

(Type 8)

Mercedes Sprinter camperbus met XXL bed

 Mercedes Sprinter camperbus met XXL bed

 

Deze stoere camperbus, een Mercedes Sprinter, is voorzien van 4 zitplaatsen en 4 slaapplaatsen middels een mega XXL bed van 195 x 240 cm en een extra opklapbaar eenpersoonskinderbed (max. 60 kilo). Er is veel berg- en leefruimte en standaard airconditioning in het woongedeelte. Deze camper heeft veel opbergruimte en een garderobekast met een hang- en leggedeelte.

 

(Type 9)

Ford Transit Rimor 4-persoons alkoofcamper

 Ford Transit Rimor 4-persoons alkoofcamper

 

Deze krachtige en ruime Ford Transit Rimor camper is de ideale camper als je meer ruimte zoekt. Een vast tweepersoonsbed, ruime keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel en een mooie zithoek die gemakkelijk om te turnen is naar een tweepersoons bed. Alles wat je nodig hebt voor een luxe kampeervakantie vind je in deze zes meter lange camper.

 

 

6 persoons campers

(Type 10)

Ford Transit Rimor 6-persoons alkoofcamper

 Ford Transit Rimor 6-persoons alkoofcamper

 

Deze krachtige en ruime Ford Transit Rimor camper is de ideale camper als u veel meer ruimte zoekt. Een vast tweepersoons bed, een stapelbed, een ruime keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel en twee mooie zithoeken. De zithoeken zijn eenvoudig om te klappen naar een eenpersoonsbed en twijfelaar. De camper is zelfs zes meter lang!

 

Vragen?

Heb je vragen over onze campers of wil je een camper huren in Amersfoort? Neem dan contact met ons op via 033 258 39 99 of gebruik onderstaande button. Wil je de verschillende campers bekijken? Je bent van harte welkom bij ons in Amersfoort.

Reserveer nu

Bereikbaarheid

Maandag             09:00 – 18:00 uur

Dinsdag               09:00 – 18:00 uur

Woensdag          09:00 – 18:00 uur

Donderdag        09:00 – 18:00 uur

Vrijdag                09:00 – 18:00 uur

Zaterdag             09:00 – 18:00 uur

Zondag                09:00 – 18:00 uur