Te huren campers


Kleine camper te huur

Kleine camper TYPE 1 (2 zit- en 2 slaapplaatsen) XL bed 

Deze compacte en trendy Hyundai H200 campers zijn geschikt voor maximaal 2 personen en beschikken over een bed van 1.70 x 1.95 cm of 1.40 x 1.95 cm, die eenvoudig om te zetten is naar een ruime rondzit. Door middel van een hefdak wordt de benodigde stahoogte gecreëerd. Naast de lage huurprijs is een kleine camper huren goedkoop in verbruik door de compactheid. Gemiddeld verbruikt de camper 1:12 aan diesel. 


Super compact camper

TYPE 2 (2 zit- en 2 slaapplaatsen) XXL bed 

Deze betrouwbare Renault Trafic campers zijn geschikt voor maximaal 2 personen en beschikken over een groot bed van 1.70 x 1.95 cm die eenvoudig is om te zetten naar een ruime rondzit. De standaard stahoogte wordt behaald door een vast hoog dak met een sta hoogte van 1.95 cm. In elk dak zit een dakraam wat open kan en zorgt voor voldoende frisse lucht. 


TYPE 3 (3 zit- en 2 slaapplaatsen) XXL bed 

Deze betrouwbare en extra lange Mercedes Vito campers zijn geschikt voor maximaal 3 personen en beschikken over een XXL bed van 1.70 x 1.95 cm die eenvoudig is om te zetten naar een ruime rondzit. De standaard stahoogte wordt behaald voor een vast hoog dak met een stahoogte van 1.85 cm. Voor extra slaapruimte kan er een grote voortent met slaapcabine of koepel tentje worden bij gehuurd. 


TYPE 4 (2 zit- en 2 slaapplaatsen) compacte camper 

Deze zeer compacte, kortere Renault Trafic camper is geschikt voor maximaal 2 personen. Wanneer je geparkeerd staat dan kun je aan de achterzijde van deze camper de woon/slaapruimte met een speciale uitschuifmodule vergroten met 60 cm. Hierdoor ontstaat er binnen een rondzit of een groot bed van 1.70 x 1.95 cm. Een ander voordeel is dat je overal makkelijk kunt parkeren. Zelfs wanneer je veel met de boot wilt reizen valt deze camper in een normaal personenauto-tarief. 


camper te huur

TYPE 5 (4 zit- en 2 slaapplaatsen) All Season 

Deze Renault Trafic camper is geschikt voor alle seizoenen van het jaar en is geschikt voor maximaal 4 personen. De camper beschikt over all season banden, een standkachel op diesel, één 2-persoons bed 1.45 x 1.95 cm, grotere keuken dan in onze andere Renault Trafic campers, een koelkast en een 55 ltr vuil- en schoonwater tank. Meer slaapruimte kan worden gecreëerd doormiddel van aan de bus gekoppelde voortent met slaapcabine.camper te huur

TYPE 6 (4 zit en 2 slaapplaatsen) Vast bed 

Deze Mercedes Sprinter camper is voorzien van 4 zitplaatsen met 3 puntsgoldels en 2 slaapplaatsen middels een vastbed van 1.45 x 1.90 cm. Meer slaapruimte wordt gecreëerd door middel van aan de bus gekoppelde bus-voortent met slaapcabine. Deze fijne compacte camper heeft een vast bed en een vaste rondzit voor 4 persoenen. De beide piloten- voorstoelen kunnen draaien. Met een uniek uitschuifsysteem komt de keuken tevoorschijn. camper te huur

TYPE 7 (4 zit- en 3 slaapplaatsen) vast bed 

Deze stoere Mercedes Sprinter camper is voorzien van 4 zitplaatsen en 3 slaapplaatsen middels een vast bed van 1.50 x 1.90 cm in de breedte van de camper en een 1-persoonsbed wat kan worden gecreëerd door de rondzit neer te klappen. Deze camper heeft veel berg- en leefruimte en een ruime keuken met 2-pits gasplaat. Meer slaapruimte kan worden gecreëerd door middel van de aan de bus gekoppelde bus-voortent met slaapcabine.camper te huur

TYPE 8 (4 zit- en 4 slaapplaatsen)  

Deze stoere Mercedes Sprinter camper is voorzien van 4 zitplaatsen en 4 slaapplaatsen middels een mega XXL bed van 1.95 x 240 cm en een extra 1-persoonsbed kinder-stapelbed (max 60 kilo) wat opgeklapt kan worden. Veel bergruimte en leefruimte en standaard airconditioning in het woongedeelte. Deze camper heeft veel opbergruimte en een garderobekast met een hang/leg gedeelte. Meer slaapruimte wordt gecreëerd door middel van de aan de bus gekoppelde bus-voortent met slaapcabine. TYPE 9 (4 zit - 4 slaapplaatsen) compacte alkoof camper 

VERKOCHT!!

Deze Fiat Ducato Dethleffs camper is de ideale camper als u wat meer ruimte zoekt. Een vast 2 persoons bed, ruime keuken, een badkamer met douche/toilet en wastafel en een mooie zithoek die makkelijk die makkelijk om te turnen is in een 2 persoonsbed. En dat alles binnen de 6 meter.


TYPE 10 (6 zit - 6 slaapplaatsen) alkoof camper 

NIEUW BINNEN!!

Deze krachtige en ruime Ford Transit Rimor camper is de ideale camper als u veel meer ruimte zoekt. Een vast 2-persoons bed, een stapelbed, ruime keuken, badkamer met douche/toilet en wastafel en 2 mooie zithoeken welke makkelijk om te turnen zijn naar een 1-persoons bed en de andere rondzit naar een twijfelaar. En dat alles binnen de 8 meter lengte!