Open huis Kijkdagen bij Coolcampers

Een camper huren en direct het ultieme vrije gevoel ervaren met je ‘eigen huisje op wielen’ is een must do! Elk jaar verhuren wij vele campers die afreizen naar mooie bestemmingen. Sinds vorig jaar is ineens alles anders. Reizen naar het buitenland is niet meer vanzelfsprekend. We zijn enorm terug geworpen naar de basis, veilig thuis, in Nederland.

Onze campers staan nu safe en gepoetst in onze loods om bewonderd te worden, om plannen te smeden en om weg te dromen bij een volgend avontuur. Open huis dagen zijn tot in ieder geval april geannuleerd. Maar je kunt wél op afspraak met max 2 personen langskomen om onze campers te bekijken. Ook online boeken is gewoon mogelijk. Dus leg jouw vakantie alvast vast, boek die droom camper en droom naar betere en warme tijden.

We nemen uiteraard onze voorzorgsmaatregelen als je bij ons, OP AFSPRAAK, komt kijken naar ons camper aanbod. Droom alvast weg en neem een duik op het bed om te checken of het lekker ligt. Laat je leiden door alles wat goed voelt. Je krijgt nieuwe energie door te doen, of juist lekker te laten. Alles is goed. Kamperen met een camper is het nieuwe veilige reizen!