Camper huren met hond

Camper huren met hond? Bij Coolcampers mogen honden kosteloos met jou mee op vakantie. Je hoeft dus geen opvang of oppas te regelen voor je trouwe viervoeter. Deze mag gewoon gezellig mee in onze campers. Tijdens je camperreis vervoer je je hond in de cabine; bijvoorbeeld in een bench of aangelijnd op de vloer van de camper. We hebben als verhuurder wel één wens, namelijk dat jullie met respect omgaan met onze campers en dat jullie de camper haar- en geurvrij inleveren. Laat je hond niet op onze banken zitten of slapen, maar in zijn mand of op zijn vertrouwde deken. Voor de meeste hondenliefhebbers is dit een vanzelfsprekendheid, maar we noemen het toch maar even.

Dus kies uit ons aanbod de camper die het beste bij jullie past, plan die gedroomde camperreis met je trouwe viervoeter en ga samen op avontuur! Voor meer informatie neem je contact met ons op via info@coolcampers.nl.

Onze campers

(type 1)

Hyundai H200 met hefdak en XXL Bed

 

De Hyundai H200 is onze compactste camper. De camper is geschikt voor twee volwassenen en een hond met bench.

(type 1 – rood)

Hyundai H200 met hefdak en regulier bed

 

Onze Hyundai H200 is geschikt voor twee volwassen reizigers en een hond. Achter de stoelen is plek voor een bench of mand.

(type 2)

Renault Trafic met XXL bed

 

Onze Renault Trafic is een geschikte camper voor twee volwassenen en een huisdier. Je hond kan achter de stoelen lekker languit in slaap vallen in zijn bench of mand.

(type 3)

Extra lange Mercedes Vito met XXL bed

 

De Mercedes Vito camper is geschikt voor drie volwassenen en één grote of twee kleine honden. Achter de stoelen is genoeg plek voor een mand of bench.

(type 4)

Renault Trafic met uitschuifbed

 

De Renault Trafic camper heeft een uitschuifbed, waardoor jullie meer ruimte hebben om te slapen. Achter de stoelen is meer dan genoeg ruimte over voor jullie trouwe viervoeter.

(type 5)

Renault Trafic all seasons edition

 

De Renault Trafic camper heeft een uitschuifbed, waardoor jullie meer ruimte hebben om te slapen. Achter de stoelen is meer dan genoeg ruimte over voor jullie trouwe viervoeter.

(type 6)

Mercedes Sprinter met vast bed 3 personen

 

De Mercedes Sprinter heeft genoeg ruimte voor drie volwassenen en een hond of twee volwassenen, twee kinderen en een hond met een bench of mand.

(type 7)

Mercedes Sprinter met vast bed 4 personen

 

Onze grotere Mercedes Sprinter is geschikt voor vier volwassenen en één grote of twee kleinere honden met een mand of bench.

(type 8)

Mercedes Sprinter camperbus met XXL bed

 

Onze op een na grootste camper is geschikt voor vier volwassenen en een of twee honden. Ideaal voor twee stellen die allebei hun hond mee op vakantie willen nemen.

(type 9)

Ford Transit Rimor 4-persoons alkoofcamper

 

Onze Ford Transit Rimor camper is met een lengte van zes meter de grootste camper in ons aanbod. Ruimte genoeg voor je trouwe viervoeter! Geschikt voor vier reizigers.

(type 10)

Ford Transit Rimor 6-persoons alkoofcamper

 

Dit type is bijna hetzelfde als de type 9 camper, behalve dat deze Ford Transit Rimor camper geschikt is voor zes reizigers.

Op vakantie met je hond

Onze enige voorwaarde is dat jullie met respect omgaan met onze camper en dat jullie de camper haar- en geurvrij inleveren. Dat houdt wel in dat je hond niet op het bed of op de bank mag slapen, maar in zijn mand of op een deken. Op deze manier kunnen we iedereen een leuke vakantie met de hond garanderen.

Neem contact op met Coolcampers

Wil je meer informatie over een camper huren met je hond? Neem dan contact met ons op via info@coolcampers.nl.