Camper verhuur

Een camper huren en direct het ultieme gevoel van vrijheid beleven is de perfecte start van een mooi avontuur voor elke vakantieganger. Slapen in de schaduw van een stad of zwerven langs kleine dorpjes en slingeren over bergweggetjes. Ervaar het avontuur, laat je leiden door het onbekende en slaap op unieke plekjes. Geen lange opzet-sessies of afbreek gedoe, je parkeert onze compacte en goedkope campers gemakkelijk en snel op prachtige camper- en kampeerplaatsen overal binnen Europa.

Onze campers

Camper in field
Coolcamper close up

10% korting op de huur

Op reis met coolcampers
Wil je een camper huren met 10% korting? Reserveer dan minimaal 6 maanden voor vertrek jouw vakantie bij coolcampers en ontvang deze korting direct op de totale reissom!

Prijzen

Speciale aanbieding!

SEPTEMBER VITO AANBIEDING. Wil je in september nog op avontuur met Coolcamper type 3, Mercedes Vito 2/3-persoons camper? Misschien is deze aanbieding dan wat voor jou. 
21 dagen van € 1869,- NU VOOR € 1685,-
14 dagen van € 1246,- NU VOOR € 1125,-

Geldt alleen op de Vito type 3 en zolang beschikbaar. Langer of korter weg? Neem dan contact met ons op. 

 

Voordelige camper verhuur

Een betaalbare camper huren bij Coolcampers betekent een complete camper die volledig is ingericht met alle inventaris die je nodig hebt tijdens jouw roadtrip. Wij hebben onze campers uitgerust met volledige keuken inventaris zoals pannen, servies en bestek. Maar ook campinggas in bij ons inclusief. Tevens zijn al onze campers voorzien van een luifel, campingstoelen en tafel.

Reserveer nu

Camper in field
Coolcamper close up

Met de hond in een camper!

https://www.coolcampers.nl/wp-content/uploads/2017/10/AdobePhotoshopExpress_2017_10_26_155459.jpg
Een hond meenemen op jouw camperreis kan gewoon bij Coolcampers. Geen kennel of oppas-kosten, jouw trouwe viervoeter mag gewoon gezellig mee op vakantie. Je kunt jouw hond vervoeren in een bench of aangelijnd in de cabine van de camper. Dus plan die gedroomde camperreis met jouw hond(en) en ga samen op avontuur!

 

Meer informatie

Go on a roadtrip!

Onze huur campers hebben we onderverdeeld in 10 verschillende type unieke campers. Comfort, leuke uitstraling, kwaliteit en betaalbaarheid staan daarbij centraal.
Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Into the wild with coolcampers

Open Huis in Amersfoort

In het laagseizoen (van Oktober t/m April) houden wij onze welbekende open huis-dagen bij onze Coolcamper loods aan de HOGEWEG 249A in Amersfoort. Onder genot van een kopje koffie of thee op je gemak snuffelen en proef-liggen in al onze campers, maakt het mogelijk een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van comfort en ruimte. Daarnaast heeft het reserveren van een camper op deze open huis dagen als voordeel:

10% open huis korting. (Minimale huurperiode van 7 dagen)

Onze open huis dagen beginnen weer in het najaar, op zaterdag 28 September a.s.! Wij ontvangen je dan weer graag van 11:00 – 15:00 uur. Onderstaand alle Open Huis dagen voor camper verhuur voor het najaar en 2020. 

2019: camper huren in het najaar
Zaterdag 28 September
Zaterdag 2 November
Zaterdag 7 December

2020: camper huren in het voorjaar
Zaterdag 4 Januari
Zaterdag 1 Februari
Zaterdag 7 Maart
Zaterdag 4 April